NAMIBIA 22.12.2007 -

Vietettiin ihka oikeaa lomaa pariviikkoinen. Sitten alkoi menojalkaa kutittamaan liikaa ja päätettiin lähteä kohti rannikkoa. Olimme pitäneet yhteyttä sähköpostilla Suomalaiseen Jan Söderlundiin joka pitää adventure-firmaa (Outback-Orange) Swakopmundissa. Olimmekin hinkuneet päästä mönkijäreissulle Namib-aavikolle. Jan laittoi postia että meille järjestyisi joulusaunakin....wow... Kiitokset sinne Turkuun Mustosen Heikille yhteysvinkistä.
Ajeltiin tukahdattavassa kuumuudessa Swakopmundiin melkein tauotta ja suoraan Outbackin toimistolle.


www.Outback-Orange.com

Jan totesi että yöpaikkaa on turha lähteä etsimään, nyt on kuulemma turisti sesonki ylimmillään ja kaikki paikat on täynnä ainakin uuteenvuoteen saakka. Janin luotapa se majoitus sitten järjestyikin...yli 2viikoksi :)
1. päivä - grilli-ilta ja sauna
2. päivä - grilli-ilta ja sauna
3. päivä - Jouluruoka ja sauna
4. päivä - grilli-ilta ja sauna
5. päivä - grilli-ilta ja sauna
...
...


Jan ja Anja + Me2

Joulu olikin sitten jotain mitä ei ehkä matkalta odotettu. Joulukuusi, Suomalaista jouluruokaa, Kabanossi makkaraa, Ruisleipää, Koskenkorvaa, joulusauna ja Joulupukkikin kävi talossa (Jostain syystä minä en nähnyt joulupukkia ;)Kyllä, Joulupukki tulee Suomesta asti Namibiaankin :)


JouluSauna...

Joulupyhät meni meren rannalla notkuessa. Grilli hehkui punaisena ja joskus viinin myötä myös nenäkin :)


zzz ZZZ..Suomessa sataa kuulemma räntää...zzz ZZZ zzz.. :)

Majapaikat oli täynnä tammikuun puoleenväliin joten alettiin metsästämään omaa vuokra-asuntoa. Sellainen löydettiinkin Anjan tuttavalta. Täysin kalustettu, 3huonetta + keittiö n.65neliötä, sateliitti-tv, keskustassa, 400€/kk eli paaaljon halvempi vaihtoehto hotelliin verrattuna.

Dyyneille lähdettiin Charlien ja Janin kanssa päristelemään. Eipä heti tule mieleen hauskempaa tekemistä kuin mönkijöillä kikkailu dyyneillä, ylös alas isoja dyynejä silmänkantamattomiin.


Hiekkalaatikko aikuisille

Charlien kanssa käytiin telttailemassa yö dyyneillä. Hauskaa oli niin pitkään kunnes Yamaha Rhinosta loppui polttoaine, dyyneillä kävely on suhteellisen raskasta hommaa.


Charlien kanssa kämppingillä

Päivät menee löhöillessä rannalla tai television edessä hyvän ruoan merkeissä. Silloin tällöin autan Janin firmassa mönkijäreissu-oppaana.