NAMIBIA - 3.5.2008

Joulun jälkeen uutisista seurattiin Kenian tilannetta. Keniassa oli vaalit ja (**yllätys yllätys**) tuloksena oli melkein sisällis-sota. Päätettiin odotella rauhassa tilanteen rauhoittumista.
Päivät meni Janin kanssa milloin missäkin, yleensä dyyneillä turistien kanssa turinoidessa.


"Pulkkamäki" a'la Namibia


Anton - vuosien kokemuksella.


Luonnossa dyynit näyttää ja tuntuu vielä isommalta...

Tavattiin Hollantilainen Thomas joka oli kiertelemässä Afrikkaa reppuselässä. Majoitettiin hänet meidän vuokra-asuntoon 3viikoksi, kun tiedettiin että me matkaajat ollaan suhteellisen köyhää sakkia :)


Thomas

Maaliskuun puolivälissä tilanne kotiin menosta alkoi näyttämään huolestuttavalta. Samaan rykelmään entinen työnantajanikin alkoi kaipailemaan takaisin oravanpyörään. Taskulaskin alkoi näyttämään sellaisia kilometrilukuja/vuorokausi, että parempi vaihtoehto oli jäädä Namibiaan pidemmäksi aikaa ja hurauttaa Saksaan lentokoneella. Suunniteltiin että ajeltaisiin Etelä-Afrikkaan ja tultaisiin takaisin Namibiaan. Kävi ilmi että jos Namibiasta lähdetään niin takaisin ei ole enää tulemista ennen seuraavaa vuotta.
Mikäpäs Swakopmundissa on lomaillessa :)


Dyynit linnun silmin.


Valkoisten Swakopmund.


Mustien Swakopmund.

Aika meni kuin siivillä. Viisumit pistettiin vielä vetämään toukokuun alkuviikoille asti. Vuokrattiin ravintola Swakopmundin keskustasta ja pidettiin "vara"läksiäiset. Ruokaa oli enemmän kuin tarpeeksi ja vietettiin tuttavien kanssa mukava ilta.


Nico.


Vanessa.


Ravintolan henkilökuntaa.

Parin päivän päästä saimmekin viestin, että viisumianomuksemme on hylätty. Pakatkaa tavaranne ja poistukaa, kiitos.
LTU lentoyhtiöltä saatiin lennot pyörinemme Saksan Muncheniin 9.5.2008. Hirveä loppuhäsläys vielä passien ja tavaroiden kanssa, mutta koneeseen selvittiin. Tuntui ihan oudolta ajatella että muutaman päivän päästä oltaisiin Suomessa. Olisi me jaksettu vielä kauemminkin oleskella Afrikassa :(

Bye bye Namibia...See ya soon

***************************************************
Kiitos Jan & perhe. Eipä tässä kirjoittamalla voi
tarpeeksi kiittää kaikesta. Takaisin tultaisiin vaikka
heti :) Toivottavasti tavataan täällä Suomessa piakkoin,
jos ei, niin pysähdytään me Swakopissa ensikerrallakin ;)

- Mika and Aila -
***************************************************