Olipas mahtavaa päästä välillä ajelemaan lämpöisellä ilmalla. Yöpaikaksi valittiin Tricesimosta mukava pikku perhe-hotelli.


Aamupalalla

Viereinen "herätyskello"

Ennen reissua olimme jo päättäneet mennä Venetsian vastarannalla sijaitsevalle leirintäalueelle pariksi päiväksi lomailemaan. (Kartalla Lide di Jesolosta etelään niemenkärkeen. Valinnan varaa löytyy.)


"Romanttinen loma Venetsiassa???"

Seuraavana aamuna menimme lautalla Venetsiaan. Kyllähän Venetsia on käymisen arvoinen paikka, mutta ei siellä nyt mitään NIIN maailmankaatavaa ole.


" Oikea seisova pöytä? "

- Hengähdimme seuraavankin päivän. Sitten oli jo pakko lähteä jatkamaan matkaa =)

13.6.2005 Matka jatkuu..
Voisin sanoa Italiasta saman kuin Seppo Räty aikoinaan Saksasta =) Majapaikkoja ei meidän reitille sattunut. Jos meinaa ilman ennakkotietoja majapaikan löytää, niin joutunee ajamaan suuriin turistikaupunkeihin ja maksamaan itsensä kipeäksi. Tai meillä kävi vaan helvetin huono tuuri. Keskivaiheilla Italiaa ajelimme kylästä kylään eikä nukkumapaikkaa löytynyt.


"Jossainpäin Italiaa kello vaikka huru mykke..."

Kello 2:00 iskimme pyörän kirkon viereen parkkiin ja otimme makuupussi-unet pyörän vieressä. Aamutuimaan ylös ja pyörän selkään.. Ajelimme Rooman läpi, älkää menkö ruuhka-aikaan =) Oli todella ahdasta jopa pyörällä ja pakokaasu kirveli silmiä.

Roomasta selvittiin ja naama käännetiin kohti Napolia. 30km ennen Napolia löysimme hotellin (Capua). Totaalisen kyllästyneinä Italiasta päätimme hypätä Napolissa lauttaan ja hurauttaa Sisiliaan.

Napolista saimme lauttaliput Sisilian Trapaniin. Aikaa lähtöön 4tuntia joten kävimme kiertelemässä jalkaisin kaupungilla.


"Lautta kohti Sisilian Palermoa, Kiitos"

15.6.2005 SNAV:n lautta kopsahti laituriin aamutuimaan. Palermosta ajeltiin reipas 100km Trapaniin, josta seuraava lautta heivaisi meidät Tunisiaan.


”Minne muut motoristit on kadonneet?”


”Komeita maisemia löytyi myös Sisiliasta”


”Wendy, I can fly”

Trapaniin tultuamme alkoi paniikinomainen laivatoimiston etsintä. Parin tunnin kuluttua löysimmekin sen mutta ovet oli lukossa. Prkl...Aikamme harhailtiin niin satamapoliisi tuli kyselemään mitä me valkonaamat sähläämme =) Toimisto aukeaisi huomenna 2 tuntia ennen laivan lähtöä, eli kello 9.00.. Siinäpä sitä lähdet rauhallisesti kävelemään kaupunkia ympäri / yrität unenpäästä saada kiinni kun et tiedä mahdutko laivaan vai käännytkö kotimatkalle... Seuraavana aamuna toimistolle ja liput saatiin pienen rynnäkön jälkeen. Voisiko sanoa että fiilis oli katossa. Me oikeasti ajettiin Suomesta Afrikkaan, ilman ajokokemusta ja ihan kaksistaan.

Tunisia, Here we come!!!