SAKSA 2.7 - 4.7.2007

Kello 21:30 Superfast rantautui Rostockiin. Olimme varanneet ennakkoon hotellin läheisestä Bad Doberan kylästä. Matkaa oli vain 23,5km (sisältää eksymiset ;) )
Hotelli kuitenkin löytyi ja yllätykseksi hotellissa oli vielä internetpäätekin. Tavarat nurkkaan ja lukemaan sivuillamme käynneiden kommentteja. Vastailtiin kommentoijille ja maisteltiin pari olutta naputtelun ohessa.


Hotelli ulkoa


Hotellihuoneemme

Seuraavan aamuna aamupalalle ja pakkaamaan tavarat pyörään. Ajettiin parituntia pilvisessä säässä kunnes taivas repesi. Vettä tuli kuuroittain mutta kuurot oli kunnon kaatosateita. Kypäräkameralla ei onnistunut kuvaaminen jatkuvan huurtumisen takia, eipä sinällään että tuolta vesipilvestä mitään älyllistä kuvaa olisi saanutkaan. Pikkutiet jätettiin ajelematta ja painettiin pitkin autobaanaa. Pikkutiet on mukavempia ajella, mutta Saksassa kyliä on 2-4km välein ja matka ei etene juuri olenkaan.


Sataa, sataa ropisee

Seuraava yöpaikka löydettiin pikkukylästä nimeltä Leopoldshöhe. Paikka oli saksalaisperheen tiloissa ja englanninkieli puuttui kokonaan. Hyvin saatiin juttumme kuitenkin illalla tarinoitua ja yöunia ei tarvinnut pitkään houkutella.


Pension a´la Littmann-family


Saksalaiset pitää ilmeisesti BMW:stä :)

Saksaa ajeltiin vielä seuraava päiväkin. Vettä tuli taivaalta samaan malliin. Säätiedotukset lupailivat saderintaman olevan koko länsi-euroopan peittävä, aivan mahtavaa!!!