ESPANJA 7.7 - 11.7.2007

Maanvaihdoksen huomasi lämpömittarista. Lämpömittari hypähti yli 30asteeseen ja aurinko porotti. Ajeltiin Andorran rajalta n.70km kun kohdalle sattui sopivan "halvan" näköinen majapaikka.

Pura pyörä, käy suihkussa, kampea iltapalalle, nukkumaan...Homma alkaa jo onnistua "puolivaloillakin" :)
Aamulla kyselimme mistä löydettäisiin internetpiste. Langaton verkko oli itse talossa, mutta meidän läppärissä ei moisia hienouksia ole. Tarvitsemamme kaapeli tuli takahuoneesta kuin tilauksesta ja pääsimme kirjoittamaan vieraskirjaan terveiset sekä päivittämään koko tähänastisen matkatarinamme.

Kello vierähtikin melkein puolillepäivin ennenkuin selvisimme liikenteeseen. Matka jatkui sopivasti vuorotellen tasamaa jurraamisen ja vuoristoisemman taipaleiden sekametelinä. Kuumuutta riitti yli 30asteen edestä, ja joka 30km välein on pakko pysähtyä juomaan nestettä.


Maisemanmuutos


Siestan aikana ei turhia hötkyillä.

Mäkeä ylös alas, kertatoisensa jälkeen. Maisemiakaan ei enää tullut paljon seurattua kun kuumuus pistää olon aika vötkyläksi ja ajamiseen pitää keskittyä huomattavasti tarkemmin.


Energiantankkausta, osa7899

Löydettiin teiltä tietämättömiltä aivan mahtavanmahtava vuoristotie. Aivan jumalattomia syöksyjä mukavien mutkien kera. Sivuilla vilisi "vanhaa"vuoristoa ja maisemat oli aivan mahtavat. Kotka liiteli jonkinmatkaa vierellä.
Kylläpä kavereita nyt kadettaa kun näytän videon tästä pätkästä, mutta.. kypäräkamerasta oli johto poikki, ei voi olla mahdollista!!! Tuntuu että kaikki hyvät kuvaukset katoaa jonkinsortin tekniikkaongelmaan.

Samaisen tien varrelta otettiin hotellista yöpaikka. Kylä oli pikkuinen (Beteta) jota lähdettiin iltakävelyn merkeissä katselemaan.
Syötiin huonot sämpylät ja lähdettiin väsyneenä hotellille nukkumaan.

Aamu, pakkaa tavarat, kanna pyörälle, pakkaa pyörä...Autolla matkustaminen olisi vissiin helpompaa??
Otettiin kohteeksi Torremolinos, joka on talvella Suomalaisten suosiossa. Päätettiin samalla viettää siellä välipäivä ennen Afrikanmantereelle siirtymistä.


Mikäs siellä liikenteenjakajassa lymyilee?...


MIKA!!


MUU vaara :)

Torremolinokseen ajeltaessa oli ilta jo yllä. Herätimme ilmeisesti jonkinverran huomiota yltäpakattulla pyörällämme. Kaupunkia ajeltiin ristiinrastiin hotellia etsimässä. Kaikissa hotelleissa oli huoneita vapaana vain yhdeksi päiväksi joten kaupunki tuli tutuksi jo edestakaisin ajellessa.

Sitten tärppäsi. Hotelli oli melko hulppea ja internetin käyttö sisältyi hintaan. Huvittavaa että Suomesta tullaan tänne löhöilemään ja polttamaan nahkaa ja me, istutaan 4seinän sisällä naputtamassa tietokoneella :)


Aila netissä/kirjoittamassa korttia Varpaisjärven TK:lle


Hotellin sisäpihalta.

Käytiin katsastamassa millaista siellä turistihelvetissä sitten on:

Kadut oli laatoitettu kaikkialta ja paikka oli kyllä viilattu viimeisenpäälle turistinsilmää hiveleväksi. Syötiin ja reippaan iltakävelyn jälkeen unta ei tarvinnut houkutella.
Lepopäivä vietettiin ihan löhöilemällä ja kypäräkameran katkennutta johtoa korjaamalla kaikinlaisilla patenteilla kun täältä ei elektroniikkakorjaamoja löydy.

Aamusta liikenteeseen ja nokka kohti Gibraltaria, kypäräkameran piuha pätkii taas...#"¤¤%##